Va invitam la hotelul Draga Maria sa descoperiţi farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinata si atmosfera calda si relaxanta a unei locatii aflate intr-una din zonele linistite ale Predealului, ferita de zgomotul obositor al orasului, dar destul de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.

Camere și tarife

Hotelul Draga Maria oferă spre cazare 20 camere (cuprinzând un total de 55 de locuri de cazare) si o vila de 160mp aflata in aceeasi curte cu hotelul (formata din 3 dormitoare, living si bucatarie complet utilata).

Cele 20 camere ale hotelului se împart în 9 camere duble (cu si fara balcon),  4 suite (cu si fara balcon), 5 camere triple si 2 cvadruple.

1. Camerele duble

18Cele 9 camere duble ale hotelului au o suprafață de aproximativ 25 mp și sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) și mobilier modern. În camere veți găsi, de asemenea, un televizor inteligent cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, minibar, telefon și seif. Absolut toate camerele duble conțin o baie privată, cu cadă și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse).


212. Suitele cu 2 camere

Cele 4 suite cu 2 camere au o suprafață de aproximativ 30 mp și sunt formate dintr-un dormitor și un mic salon. În dormitor veți găsi un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor inteligent cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, minibar, telefon și seif. Salonul este dotat cu un al doilea televizor inteligent (montat direct pe perete) și pat single sau dublu pentru una-două persoane.

Toate cele 4 suite beneficiază de baie privată cu cadă sau duș (un apartament are duș, restul au cadă) și uscător de păr. Prosoape și cosmetice pentru păr & corp incluse.

3. Tripla si cvadrupla

Atat triplele cat si cele doua camere tip cvadrupla depasesc suprafata de 30mp (o cvadrupla are suprafata de 50mp) si sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) + unu (sau doua paturi single in cazul cvadruplei) și mobilier modern. În camere veți găsi, de asemenea, un televizor inteligent cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, minibar, telefon și seif. Absolut toate camerele  conțin o baie privată, cu cadă/dus și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse).

4. VILA DRAGA MARIA

Este situata in aceeasi curte, in imediata apropiere a hotelului Draga Maria. Vila este formata din 3 dormitoare, un living si o bucatarie complet utilata.  Fiecare dormitor are baie proprie, 1 pat dublu (latime 140 – 160 cm).

Vila are o capacitate de 6 persoane.

Exista, de asemenea, o terasa acoperita pentru fumatori, gratar in curte, Wi-Fi si parcare.

Se poate opta pentru servirea meselor in restaurantul hotelului Draga Maria.


TARIFE


Cameră Dublă fără balcon – 200 RON / noapte

Cameră Dublă cu balcon – 220 RON / noapte

Suită cu balcon – 240 RON / noapte

Suită fără balcon – 220 RON / noapte

Camera Triplă standard – 220 RON / noapte

Mic dejun adulți – 25 RON / persoană / zi

Mic dejun copii 5-12 ani – 15 RON / persoană / zi


NU se acceptă animale de companie.

Acceptăm plata cu cardul (Visa și Mastercard), plata cu tichete de vacanță sau tichete cadou.

Tarifele includ TVA si exclud taxele locale (statiune, salvamont).

Conform HCL nr. 120 / 29.11.2016, incepand cu 01 Ianuarie 2017 se incaseaza la receptie TAXA SPECIALA ” SALVAMONT, DEZVOLTARE TURISTICA SI INFRUMUSETARE STATIUNE “, in cuantum de 3 lei /zi / turist.

Rezervările se operează pe baza unui avans de 30%.