Hotelul Draga Maria oferă turistilor 18 camere
(cuprinzând un total de 50 de locuri de cazare).

Camera dubla cu balcon ***

Camera dubla fara balcon***

Camera dubla mansarda***

Suita de 3 locuri cu balcon**

Suita de 4 locuri fara balcon**

Suita de 4 locuri mansarda**

Tarifele includ TVA .
Tarifele nu iclud micul dejun. Tarif mic dejun: 30 RON/persoana.
NU se acceptă animale de companie.
Taxa de salvamont se achită separat la recepţia hotelului: 5 lei/noapte/persoană.
Acceptăm plata cu cardul (Visa și Mastercard), plata cu tichete de vacanță pe suport hârtie sau card.

Suitele de 3 locuri cu balcon

Hotelul nostru dispune de 2 suite de 3 locuri cu balcon, avand o suprafață de aproximativ 30 mp și fiind formate dintr-un dormitor matrimonial și un alt dormitor mic pentru pentru o persoană. În dormitorul principal veți găsi un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Dormitorul mic este dotat cu un al doilea televizor montat direct pe perete și un pat single.

Suitele de 4 locuri fără balcon

Cele 2 suite de 4 locuri fără balcon cu o suprafață de aproximativ 30 mp sunt formate dintr-un dormitor matrimonial, un alt dormitor mic pentru 2 persoane (copii) şi hol. În dormitorul principal veți găsi un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Dormitorul mic este dotat cu un pat dublu de 140×200 cm sau 2 paturi single, avand un al doilea televizor. Una dintre cele doua suite de 4 locuri are dormitoarele separate de hol cu uşi.

Suitele open space mansardă

Alte 2 suite de 4 locuri open space sunt situate la mansardă, oferind o privelişte frumoasă catre pădure sau curtea hotelului. Sunt dotate un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm) şi doua paturi single, un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Una dintre cele 2 suite de la mansardă dispune de o zona de relaxare pentru copii dotata cu o canapea şi televizor.Toate suitele beneficiază de baie privată cu cadă sau duș și uscător de păr. Prosoape și cosmetice pentru păr & corp incluse. Suitele sunt potrivite pentru familii cu 1-2 copii.

” “