Va invitam la hotelul Draga Maria sa descoperiţi farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinata si atmosfera calda si relaxanta a unei locatii aflate intr-una din zonele linistite ale Predealului, ferita de zgomotul obositor al orasului, dar destul de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.

Camere

Hotelul Draga Maria oferă turistilor 20 camere (cuprinzând un total de 55 de locuri de cazare) și un apartament tip vilă de 160mp situată în aceeași curte cu hotelul (formată din 3 dormitoare, living și bucătărie complet utilată).
Cele 20 camere ale hotelului se împart în: 12 camere duble (cu si fara balcon), 2 camere duble la mansardă, 2 suite pentru 3 persoane cu balcon, 2 suite cu 4 locuri fara balcon, 2 suite cu 4 locuri la mansarda. Vila (3 camere duble + Living + Bucatarie)

” “

Camerele duble cu balcon

Cele 6 camere duble cu balcon ale hotelului au o suprafață de aproximativ 25 mp și sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm). În camere veți găsi, de asemenea, un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Absolut toate camerele duble conțin o baie privată, cu cadă și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse). Unele camere duble permit amplasarea unui pat suplimentar.

Camerele duble fără balcon

Hotelul dispune de 6 camere duble fără balcon cu o suprafață de aproximativ 25 mp și sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) sau cu unul sau două paturi twin. Toate camerele au o baie privată, cu cadă sau duş și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse). Unele camere permit amplasarea unui pat suplimentar.

” “

Camerele duble de la mansardă

Doua camere duble sunt situate la mansarda hotelului nostru, au o suprafată de aprox. 30 mp, oferind o privelişte frumoasă catre padure. Sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) Toate camerele au o baie privată, cu duş și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse). Ambele camere de la mansardă sunt spaţioase şi permit amplasarea unui pat suplimentar.

” “

Suitele de 3 locuri cu balcon

Hotelul nostru dispune de 2 suite de 3 locuri cu balcon, avand o suprafață de aproximativ 30 mp și fiind formate dintr-un dormitor matrimonial și un alt dormitor mic pentru pentru o persoană. În dormitorul principal veți găsi un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Dormitorul mic este dotat cu un al doilea televizor montat direct pe perete și un pat single.

” “

Suitele de 4 locuri fără balcon

Cele 2 suite de 4 locuri fără balcon cu o suprafață de aproximativ 30 mp sunt formate dintr-un dormitor matrimonial, un alt dormitor mic pentru 2 persoane (copii) şi hol. În dormitorul principal veți găsi un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Dormitorul mic este dotat cu un pat dublu de 140×200 cm sau 2 paturi single, avand un al doilea televizor. Una dintre cele doua suite de 4 locuri are dormitoarele separate de hol cu uşi.

” “

Suitele open space mansardă

Alte 2 suite de 4 locuri open space sunt situate la mansardă, oferind o privelişte frumoasă catre pădure sau curtea hotelului. Sunt dotate un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm) şi doua paturi single, un televizor cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless şi minibar. Una dintre cele 2 suite de la mansardă dispune de o zona de relaxare pentru copii dotata cu o canapea şi televizor.Toate suitele beneficiază de baie privată cu cadă sau duș și uscător de păr. Prosoape și cosmetice pentru păr & corp incluse. Suitele sunt potrivite pentru familii cu 1-2 copii.

” “

VILA DRAGA MARIA

Este situată în aceeași curte, în imediata apropiere a hotelului Draga Maria. Vila tip apartament are o capacitate de 6 persoane și este formata din 3 dormitoare, un living și o bucătărie complet utilată. Fiecare dormitor are baie proprie cu duş, iar prosoapele şi cosmeticele de păr și corp sunt incluse. Exista, de asemenea, o terasă acoperită pentru fumători, gratar în curte, Wi-Fi si parcare. Vila se închiriază integral în regim self catering. Se poate opta pentru servirea meselor in restaurantul hotelului Draga Maria.
Tarifele includ TVA . NU se acceptă animale de companie. Taxa de salvamont se achită separat la recepţia hotelului: 3 lei/noapte/persoană Acceptăm plata cu cardul (Visa și Mastercard), plata cu tichete de vacanță pe suport hârtie sau card.