Va invitam la hotelul Draga Maria sa descoperiţi farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinata si atmosfera calda si relaxanta a unei locatii aflate intr-una din zonele linistite ale Predealului, ferita de zgomotul obositor al orasului, dar destul de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.

Camere

Hotelul Draga Maria oferă spre cazare 20 camere (cuprinzând un total de 55 de locuri de cazare) și o vilă de 160mp aflată în aceeași curte cu hotelul (formată din 3 dormitoare, living și bucătărie complet utilată).

Cele 20 camere ale hotelului se împart în 9 camere duble (cu si fara balcon),  4 suite (cu si fara balcon), 5 camere triple si 2 cvadruple.

1. Camerele duble

Cele 9 camere duble ale hotelului au o suprafață de aproximativ 25 mp și sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) sau două paturi twin (o singură cameră) și mobilier modern. În camere veți găsi, de asemenea, un televizor inteligent cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, minibar, telefon și seif. Absolut toate camerele duble conțin o baie privată, cu cadă și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse).


2. Suitele cu 2 camere

Cele 4 suite cu 2 camere au o suprafață de aproximativ 30 mp și sunt formate dintr-un dormitor matrimonial și un alt dormitor mic pentru 1 – 2 persoane. În dormitorul principal veți găsi un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor inteligent cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, minibar, telefon și seif. Dormitorul mic este dotat cu un al doilea televizor inteligent (montat direct pe perete) și pat single sau dublu pentru una-două persoane. Suitele sunt potrivite pentru familii cu 1-2 copii.

Toate cele 4 suite beneficiază de baie privată cu cadă sau duș (un apartament are duș, restul au cadă) și uscător de păr. Prosoape și cosmetice pentru păr & corp incluse.

  1. Camerele triple standard

Hotelul dispune de 3 camere triple standard potrivite pentru familii cu un copil sau pentru 3 adulti. Doua dintre aceste camere sunt dotate cu un pat matrimonial de 180 x 200 cm si un pat de o persoana, iar cea de-a treia tripla dispune de 3 paturi separate. Triplele beneficiază de baie privată cu cadă și uscător de păr. Prosoape și cosmetice pentru păr & corp incluse.

  1. Camerele triple si cvadruple de la mansardă

Atat cele doua triple cât și cele doua camere tip cvadrupla depășesc suprafata de 30mp (o cvadrupla are suprafata de 50mp) și sunt dotate cu câte un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) + unu (sau doua paturi single in cazul cvadruplei) și mobilier modern. În camere veți găsi, de asemenea, un televizor inteligent cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, minibar, telefon și seif. Absolut toate camerele au  baie privată, cu cadă/dus și uscător de păr (prosoape + cosmetice de păr și corp incluse).

5. VILA DRAGA MARIA

Este situată în aceeași curte, în imediata apropiere a hotelului Draga Maria. Vila are o capacitate de 6 persoane și este formata din 3 dormitoare, un living și o bucătărie complet utilată.  Fiecare dormitor are baie proprie cu duş, iar prosoapele şi cosmeticele de păr și corp sunt incluse. Exista, de asemenea, o terasă acoperită pentru fumători, gratar în curte, Wi-Fi si parcare.

Vila se închiriază integral în regim self catering.

Se poate opta pentru servirea meselor in restaurantul hotelului Draga Maria.


  • NU se acceptă animale de companie.
  • Acceptăm plata cu cardul (Visa și Mastercard), plata cu tichete de vacanță pe suport hârtie sau card.
  • Tarifele includ TVA și taxele locale (statiune, salvamont).