Restaurant cochet și elegant

restaurantPentru că ne face mare plăcere să vă surprindem plăcut de fiecare dată când veniți la Hotelul Draga Maria, restaurantul nostru a fost amenajat special pentru confortul dumneavoastră. Mesele elegante din lemn masiv, scaunele tapițate în culori calde, atmosfera proaspătă și designul luminos al încăperii fac din restaurantul hotelului nu doar un loc pentru servit masa, ci și un spațiu unde oaspeții noștri se pot recrea și socializa.

Sistem de tip bufet

Micuț dar cochet, având o capacitate de 50 de locuri pe scaune, restaurantul Hotelului Draga Maria propune un sistem de tip bufet, ceea ce înseamnă că aici veți găsi în permanență băuturi răcoritoare, cafea, minuturi și diverse feluri de mâncare preparate la cerere pe baza unui meniu prestabilit. Asta nu înseamnă însă că nu ținem la standardele serviciilor și preparatelor pe care le oferim. Din contră. Profesionalismul și amabilitatea cu care ne tratăm oaspeții recomandă restaurantul nostru ca fiind locul ideal unde puteți lua o binemeritată pauză de la activitățile din timpul zilei, pentru a servi preparatele gătite de personalul hotelului.

Restaurant_010

Preparate atent selecționate și gătite

Suntem mândri de preparatele noastre culinare și vă invităm să le gustați, alături de familie sau prieteni, în atmosfera deosebită creată de personalul Hotelului Draga Maria. Fie că doriți pur și simplu să savurați  micul dejun în liniște sau doriți să beneficiați de un sistem demipensiune, suntem oricând la dispoziția dumneavoastră cu oferte care nu vă vor dezamăgi.