TERMENI LEGALI

Acest site este proprietatea companiei S.C. CASTEL PRODIMPEX 2003 S.R.L. Imaginile, textele, logo-urile, precum și orice alt tip de conținut ce poate fi găsit pe acest site, aparțin proprietarului site-ului sau deținătorilor lor legali. Copierea, stocarea și/sau distribuția acestor date fără acceptul companiei sunt strict interzise și se pedepsesc conform legilor în vigoare. În cazul elementelor de conținut (texte, sigle, logo-uri, imagini) care aparțin colaboratorilor site-ului sau altor terțe părți, vă rugăm să vă adresați direct acestora privind informații despre condițiile de copiere/stocare/transmitere ș.a.

Acest site vă este oferit “ca atare”, cu unicul scop de a vă aduce la cunoștiință informații despre tarifele, serviciile, politicile, dotările, obiectivele turistice ș.a.m.d., asociate cu unitatea de cazare Draga Maria. Informațiile prezentate au scop pur orientativ și nu oferă niciun fel de garanții Utilizatorului. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale erori de tastare, omisiuni, informații incomplete sau neactualizate și totodată sugerăm Utilizatorilor să verifice informațiile din site și direct la Hotel (apelând la una dintre metodele de contact menționate în site: telefon la recepție, e-mail sau pe pagina noastră oficială de facebook). Site-ul nu se face răspunzător pentru eventualele daune de orice fel pe care le-ar putea suferi Utilizatorii și care ar putea fi, în vreun fel, corelate cu informațiile prezentate aici. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea privind modul în care alte site-uri aleg să își desfășoare activitatea în raport cu Utilizatorul de Internet, inclusiv dacă site-urile sunt promovate pe acest site sau sunt implicate în programe de parteneriat cu noi.

Proprietarul face toate demersurile necesare pentru a menține acest site activ 24/7. Acestea fiind spuse, nu ne asumăm răspunderea privind eventuale erori tehnice sau alte probleme de orice natură, ce ar putea afecta disponibilitatea site-ului (indiferent de durată).

Cei care doresc să fie la curent cu activitatea Hotelului și să afle cele mai noi oferte și reduceri, se pot abona la newsletter. Abonarea la newsletter implică acordul Utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, date care pot fi folosite în scop informativ, dar și în scopuri de marketing, publicitate, reclamă. Asigurăm utilizatorii că datele cu caracter personal sunt păstrate și gestionate în raportul cu măsurile optime de siguranță și protecție. Printre procedeele de protecție a datelor, executate pe parte de site, dar și de server, amintim: accesul securizat la site pe bază de user și parolă, filtre anti-spam și firewall împotriva atacurilor de tip DDOS, software verificat și actualizat, back-upuri zilnice sau cel mult săptămânale a bazelor de date ș.a.

Utilizatorii au opțiunea, de a se dezabona de la newsletter, în orice moment, dacă nu sunt de acord cu politica noastră privind gestionarea datelor cu caracter personal.

Utilizarea site-ului implică faptul că Utilizatorul a luat la cunoștiință despre prezenții Termeni Legali — o parte integrantă și esențială a site-ului. Site-ul își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica, oricând consideră necesar acest lucru, prezenții Termeni și Condiții, fără a fi necesar un anunț prealabil în această direcție.